Program
Kongre Programı |
|
08:30 - 09:00 | KAYIT |
09:00 - 09:30 | Açılış Konuşmaları |
09:30 - 10:30 I. Oturum (Gıda) |
Oturum başkanı: Prof. Dr. Aydın URAL Gıda Güvenliğinde Devletin Rolü Prof. Dr. Kamil Okyay SINDIR Sürdürülebilirlik ve Gıda Güvenliği Uzm. Bilge KEYKUBAT Başka bir tarım mümkün Neptün SOYER |
10:30 - 11:15 II. Oturum (Halk Sağlığı) | Oturum Başkanı: Prof. Dr. Gönül DİNÇ HORASAN Plastik gıda kapları çocuklarda olası sağlık etkileri ve korunmaProf. Dr. Raika DURUSOY İnsani Acil Durum ve Afetlerde Bebek ve Küçük Çocuklar için Güvenli Gıda Durumu Prof. Dr. Nazan SAVAŞ |
11:15 - 11:30 | Çay/Kahve Arası |
11:30-12:30 III. Oturum (Gıda) | Oturum Başkanı: Prof. Dr. K. Nazan TURHAN Bebek Gıdalarında Mikrobiyal Gıda Güvenliği Ve Kalitesi Doç. Dr. Nural KARAGÖZLÜ Bebek Gıdalarında Kullanılan Katkı Maddeleri Prof. Dr. Yeşim ELMACI Bebek Beslenmesinde Kullanılan Süt Ürünlerinde Kimyasal Bulaşan Riskleri Prof. Dr. Cem KARAGÖZLÜ Bebek gıdaları: Beslenme ve sağlık açısından karşılaşılan riskler Prof. Dr. Sibel KARAKAYA |
12.30- 14:00 | Öğle yemeği |
14:00-15:00 IV. Oturum (Çocuk Sağlığı) | Oturum Başkanı: Prof. Dr. Suat ÇAĞLAYAN SAFFI nedir? Prof. Dr. Mehmet VURAL Çocuklarda Besin Zehirlenmeleri Prof. Dr. Esra ŞEVKETOĞLU Sağlıklı Beslenmede Küçük Dokunuşlar Prof. Dr. Tufan KUTLU |
15:00-15:45 V. Oturum (Tek sağlık bakış açısıyla mikrobiyom) | Tek Sağlık ve Mikrobiyom Prof. Dr. Gülfem Terek ECE Çocuk beslenmesinde gıda mikrobiyomu ve önemi- Prof. Dr. Sine Özmen TOĞAY |
15:45- 16:00 | Çay/Kahve Arası |
16:00- 16:30 | Daha İyi Bir Yaşam İçin Güvenli Süt Üretimi – (Pınar Süt) Su arıtma sistemleri (Spring Water) |
16:30 -17:00 | Bildiri sunumları ve tartışma |
17:00-17:15 | Kapanış |